UA-198013811-1
top of page
Image by Anton Sulsky
G_Mannucci.jpg

O NAMA

portret_edited.jpg

Zrinka Ferina i chef Gregorio Mannucci   svoje su talente, višegodišnje iskustvo i izvrsnost odlučili ponuditi svima koji čine gastronomsku scenu. Iz dana u dan rade na nadogradnji postojećih i razvoju novih usluga Taste Consulting & PR Studija.

Upoznajte ih.

DOBRODOŠLI

Nakon 25 godina rada u medijima odlučila sam slijediti svoju strast za gastronomijom. Taste Consulting & PR Studio ima misiju pomoći chefovima, restoraterima, barovima, vinarima, proizvođačima, prerađivačima,  distributerima i svim dionicima na ugostiteljskoj sceni doseći  svoje ciljeve, zasjati u najboljem svjetlu, postati vidljivi, prepoznatljivi te se povezati međusobno i sa svojim klijentima.

Tijekom više od dva desetljeća obnašanja najviših funkcija u medijima, posebice pet godina tijekom kojih sam osmislila i vodila najkvalitetniji gastro magazin na domaćem tržištu StoryGourmet, usvojila sam neprocjenjive vještine, alate, mrežu kontakata i uvid u  scenu. Moje ime je Zrinka Ferina, a u Taste Consulting & PR Studiju na usluzi vam je cijeli niz naših provjerenih partnera, s medijske i gastro scene, te vrhunski chefovi s višegodišnjim iskustvom rada u najboljim domaćim i inozemnim restoranima.

Chef Gregorio Mannucci moj je životni partner i najvažniji oslonac u Taste Consultingu. Iz rodne Firence, nakon godina putovanja i stjecanja iskustva u vrhunskim restoranima diljem Europe, prije osam godina stigao je u Hrvatsku koja mu je postala novi dom. Među inim, bio je chef u zagrebačkim restoranima Apetit City i Bistro Apetit, te opatijskoj Bevandi. Toskanske korijene u autorskoj interpretaciji prenosi u sva svoja jela. Svoje impresivno znanje i vještine redovito prenosi kolegama na brojnim radionicama i predavanjima, te kao konzultatnt za brojne restorane u Hrvatskoj i inozemstvu. Surađivao je s međunarodnim chefovima poput Ane Roš, Lorenza Coga i inima. Chef Gregorio Mannucci svojim talijanskim temperamentom u sve što dotakne unosi puno emocija, strasti i dašak punka. 

To je tek dio referenci zbog kojih možemo garantirati profesionalna i  originalna rješenja svim postojećim i budućim klijentima. Činjenica da ste ovdje govori nam da imate dobar ukus (TASTE).

Rado bismo i mi vas bolje upoznali.

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

KONTAKTIRAJTE NAS

GREGORIO MANNUCCI

gregorio-mannucci@taste-talent.com 

m +385981605029

ZRINKA FERINA

zrinka-ferina@taste-talent.com 

m +385916000261

watermark_logo_transparent_background.pn
bottom of page
UA-198013811-1