UA-198013811-1
top of page

UVJETI KORIŠTENJA

Ova web stranica je vlasništvo i njome upravlja Taste Consulting & PR Studio. Ovi Uvjeti određuju uvjete i odredbe pod kojima možete koristiti našu web stranicu i usluge koje mi nudimo. Ova web stranica nudi posjetiteljima usluge savjetovanja u ugostiteljstvu i zabavnoj industriji. Pristupanjem ili korištenjem web stranice potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i pristali na obvezu ovih Uvjeta. Da biste koristili našu web stranicu i / ili primali naše usluge, morate imati najmanje 18 godina ili biti punoljetni u vašoj zemlji i posjedovati zakonsku ovlast, pravo i slobodu ulaska u ove Uvjete kao obvezujući sporazum. Ne smijete koristiti ovu web stranicu i / ili primati usluge ako je to zabranjeno u vašoj zemlji ili prema bilo kojem zakonu ili propisu koji vrijedi za vas.

Kada kupujete predmet/uslugu, slažete se da: (i) ste odgovorni za čitanje cijelog opisa predmeta /usluge prije nego što se obvežete da ćete ga kupiti: (ii) sklapate pravno obvezujući ugovor o kupnji predmeta/usluge kada se obvežete kupiti predmet/uslugu i dovršite postupak plaćanja odjave.

Cijene koje naplaćujemo za korištenje naših usluga / za naše proizvode navedene su na web stranici. Zadržavamo pravo izmjene cijena proizvoda koji se prikazuju u bilo kojem trenutku i ispravljanja pogrešaka u cijenama koje se mogu nenamjerno pojaviti. Dodatne informacije o cijenama i porezu na promet dostupne su na stranici za plaćanja. „Naknada za usluge i bilo koji drugi troškovi koji mogu nastati u vezi s korištenjem usluge, poput poreza i mogućih naknada za transakcije, naplaćivat će se mjesečno na vaš način plaćanja.

Za bilo koji neoštećeni proizvod, jednostavno ga vratite s priloženom dodatnom opremom i ambalažom zajedno s originalnom potvrdom (ili poklonnicom) u roku od 14 dana od dana primitka proizvoda, a mi ćemo ga zamijeniti ili ponuditi povrat na temelju izvornog načina plaćanja . Uz to, imajte na umu sljedeće: (i) Proizvodi se mogu vratiti samo u zemlji u kojoj su izvorno kupljeni. Možemo, bez prethodne najave, promijeniti usluge; prestati pružati usluge ili bilo koje značajke usluga koje nudimo; ili stvoriti ograničenja za usluge. Možemo trajno ili privremeno ukinuti ili suspendirati pristup uslugama bez najave i odgovornosti iz bilo kojeg razloga ili bez razloga. Kad primimo valjani zahtjev za jamstvom za proizvod koji ste kupili od nas, popravit ćemo odgovarajući nedostatak ili zamijeniti proizvod. Ako proizvod ne možemo popraviti ili zamijeniti u razumnom roku, kupac će imati pravo na puni povrat novca nakon što nam proizvod vrati. Platit ćemo pošiljku popravljenih ili zamijenjenih proizvoda kupcu i kupac će biti odgovoran za povratnu pošiljku proizvoda nama.

Usluga i svi materijali koji se nalaze na ovoj web stranici ili su njome preneseni, uključujući, bez ograničenja, softver, slike, tekst, grafiku, logotipe, patente, zaštitne znakove, uslužne žigove, autorska prava, fotografije, audio, videozapise, glazbu i sva prava intelektualnog vlasništva u vezi s tim, ekskluzivno vlasništvo Taste Consulting & PR Studio. Osim ako je ovdje izričito navedeno, neće se smatrati da ništa u ovim Uvjetima stvara licencu u bilo kojim od takvih prava intelektualnog vlasništva i suglasni ste da nećete prodavati, licencirati, iznajmljivati, mijenjati, distribuirati, kopirati, reproducirati, prenositi, javno prikazivati, javno ih izvoditi, objavljivati, prilagođavati, uređivati ​​ili stvarati izvedena djela. Možemo trajno ili privremeno ukinuti ili suspendirati vaš pristup usluzi bez najave i odgovornosti iz bilo kojeg razloga, uključujući ako prema našoj isključivoj odluci kršite bilo koju odredbu ovih Uvjeta ili bilo koji primjenjivi zakon ili propis. U bilo kojem trenutku možete prekinuti upotrebu i zatražiti otkazivanje računa i / ili bilo koje usluge. Pristajete na naknadu štete i zadržavanje Taste Consulting & PR Studija bezopasnim za bilo kakve zahtjeve, gubitke, odgovornosti, zahtjeve ili troškove (uključujući odvjetničke troškove), koje je prema njima postavila bilo koja treća osoba ili koja proizlaze iz ili su u vezi s vašom upotrebom web stranice ili bilo koje usluge ponuđene na web stranici. U maksimalnoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, Taste Consulting & PR Studio ni u kojem slučaju neće biti odgovoran za bilo kakvu neizravnu, kaznenu, slučajnu, posebnu, posljedičnu ili uzornu štetu, uključujući, bez ograničenja, štetu zbog gubitka dobiti, dobre volje, upotrebe, podataka ili drugi nematerijalni gubici koji proizlaze iz ili se odnose na uporabu ili nemogućnost korištenja usluge.

U maksimalnoj mjeri dopuštenoj važećim zakonom, Taste Consulting & PR Studio ne preuzima nikakvu odgovornost niti odgovornost za bilo kakve (i) pogreške, pogreške ili netočnosti sadržaja; (ii) osobne ozljede ili materijalne štete bilo koje prirode, nastale vašim pristupom ili korištenjem naše usluge; i (iii) bilo koji neovlašteni pristup ili korištenje naših sigurnih poslužitelja i / ili bilo kojih i svih osobnih podataka pohranjenih na njima. Pridržavamo pravo povremeno mijenjati ove uvjete po vlastitom nahođenju. Stoga biste trebali povremeno pregledavati ove stranice. Kad promijenimo Uvjete na materijalni način, obavijestit ćemo vas da su Uvjete izvršene bitne promjene. Vaše daljnje korištenje web stranice ili naše usluge nakon bilo koje takve promjene predstavlja vaše prihvaćanje novih Uvjeta.

Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uvjeta ili bilo koje buduće verzije Uvjeta, nemojte koristiti niti pristupati (ili i dalje pristupati) web stranici ili usluzi.

Pristajete primati povremeno promotivne poruke i materijale od nas, poštom, e-poštom ili bilo kojim drugim obrascem za kontakt koji nam možete dostaviti (uključujući vaš telefonski broj za pozive ili tekstualne poruke). Ako ne želite primati takve promotivne materijale ili obavijesti - samo nas obavijestite u bilo kojem trenutku.

Ovim Uvjetima, pravima i pravnim lijekovima, kao i svim zahtjevima i sporovima povezanim s njima i / ili uslugama, upravljat će se, tumačiti i provoditi u svim pogledima isključivo i isključivo u skladu s unutarnjim materijalnim zakonima Republike Hrvatske. bez poštivanja načela sukoba zakona. Podnijet će se svi takvi zahtjevi i sporovi, a vi pristajete na to da o njima odlučuje isključivo nadležni sud koji se nalazi u Zagrebu. Ovim se izričito isključuje primjena Konvencije Ujedinjenih naroda o ugovorima o međunarodnoj prodaji robe.

Korisnička podrška i kontakt podaci

Taste Consulting & PR Studio

P.P. Njegoša 5, 10000 Zagreb

Hrvatska

email: zrinka-ferina@taste-talent.com

mob: +385916000261

bottom of page
UA-198013811-1